Vraag een Offerte aan via info@aircoservicemaasenwaal.nl
of 06-57745708

Kosten Airco Plaatsen

De kosten van een airco bij u thuis

Een airco aanschaffen is vaak een investering, een airco verdient zich op de langere termijn altijd terug. De kosten verschillen altijd per situatie voor het plaatsen van een airco. Denk aan hout- en/of betonwerk. Het leidingwerk kan bij de ene woning langer zijn dan de ander. Dit zijn allemaal factoren die meespelen bij de prijs bij de aanschaf van uw airco. Wij komen altijd zo snel mogelijk bij u thuis kijken en proberen u dan een zo scherp mogelijke prijs te geven. Als wij bij u thuis zijn geweest weten wij gelijk van hoe of wat het moet gebeuren zodat we zo snel en mooi mogelijk kunnen handelen.

De voordelen van een wandmodel airco

Een airco zorgt alleen voor verkoeling? Al lang niet meer! Zelfs de goedkoopste airco modellen zijn geavanceerd en bieden meer optie’s dan alleen het verspreiden van koele lucht. Een airco kan de desbetreffende ruimte ook voor u op een voordelige manier verwarmen, het gehele jaar door klimaatbeheersing binnen huis dus!


Een airconditioning is bovendien ideaal voor mensen met astma, hooikoorts of allergie. Het ingebouwde filtersysteem van het wandmodel zuivert namelijk de lucht, tevens kan de lucht ook geventileerd worden, dit is erg belangrijk voor een continue aanvoer van verse zuurstof. Vooral handig bij goed geisoleerde (slaap)kamers!


Neem contact met ons op en laat u vrijblijvend adviseren door ons!

Welk type ruimte wil je voorzien van een airco

Een kleine ruimte

Een middelgrote ruimte

Een middelgrote ruimte

Een grote ruimte

Wat is de afmeting van de ruimte die je wil voorzien van een airco

Tot 70 m3

Tot 120 m3

Tot 170 m3

Tot 240 m3

Wat is het aantal kW van de airco die je wil laten installeren

2,5 kW

3,5 kW

5,0 kW

7,0 kW

Hoe berekenen wij hoeveel vermogen uw ruimte nodig heeft?

Inhoud van de kamer (m3)

Een van de belangrijkste factoren bij het berekenen van het benodigde vermogen is de inhoud van de te koelen ruimte. De inhoud (of ‘volume’) wordt uitgedrukt in kubieke meters (m3) en kan berekend worden door de lengte x breedte x hoogte van uw ruimte.